Ik ben als jong meisje uit het oosten van Turkije naar Nederland gekomen samen met mijn moeder, twee oudere broers en jongere zus. Mijn vader was eind jaren zeventig als gastarbeider via Duitsland naar Nederland gekomen, om zijn gezin maar ook de rest van zijn familie een beter leven te geven. 

Wij kwamen in december 1984 in Nederland aan. Voor ons was het weer veel kouder dan we gewend waren. Mijn vader had een arbeiderswoning kunnen regelen in de Schilderswijk. Hier hebben we gewoond tot 1991. Het toeval wil dat ik na jaren te hebben gestudeerd en gewerkt in Antwerpen, terug ben naar mijn roots, de Schilderswijk.

Sinds 2013 heb ik een eigen gezondheidscentrum (Vijfhoek) geopend niet ver van mijn ouderlijke huis, de Honthorststraat in de Schilderswijk. Ik voel het als een privilege om na al die jaren terug te keren naar mijn wijk van vroeger om mij te kunnen inzetten als huisarts.

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen. Jarenlang heb ik in Vlaanderen gewerkt bij verschillende eerstelijns geneeskunde centra, om in 2012 definitief terug te keren naar Nederland. Nu kan ik met veel trots zeggen dat ik 17 jaar (huis)arts ben.